Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g74g539kcal0.7g0.7g59.1g0g
Valkokaali keräkaali 1231g342kcal14.6g50g2.5g25.8g
Jauheliha, sika-nauta 985g2180kcal172.3g0g167.4g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g74g71kcal0.8g13.4g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)1.5g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6348kcal380.4g144g458.6g56.2g
Valittu annoskoko2500g3174kcal190.2g72g229.3g28.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1587kcal95.1g36g114.7g14.1g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326