Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g685g514kcal116.4g0g5.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g856g582kcal13.7g127.6g0.9g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g428g257kcal4.3g19.3g17.1g2.6g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g514g154kcal10.3g15.4g2.1g12.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g17g38kcal2.9g2.9g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3089kcal295.2g330.4g54.2g31g
Valittu annoskoko2500g1545kcal147.6g165.2g27.1g15.5g
Annoskoko puolitettuna1250g772kcal73.8g82.6g13.6g7.8g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556