Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 327g115kcal15.1g6.4g1g8.2g
Lanttu 94g27kcal0.9g4.3g0.3g1.7g
Kasvisliemikuutio 36g110kcal3.4g4.9g8.5g0.6g
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 196g35kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Tomaattipyree, Pirkka49g40kcal1.7g9.3g0.5g0.5g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Seiti pakaste 491g381kcal86.2g0g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1145g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 23g203kcal0g0g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1935kcal223.6g78.6g75.4g29.6g
Valittu annoskoko2500g968kcal111.8g39.3g37.7g14.8g
Annoskoko puolitettuna1250g484kcal55.9g19.7g18.9g7.4g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160