Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g798g319kcal4g95.7g1.6g0g
Juuressose Pirkka 500g798g319kcal5.6g71g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 798g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.6g2.1kcal0g0.3g0.1g0.2g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g24g215kcal0g0g23.9g0g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g72g201kcal13.6g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2134kcal48g337.2g86.2g0.8g
Valittu annoskoko2500g1067kcal24g168.6g43.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna1250g534kcal12g84.3g21.6g0.2g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522