Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1048g7650kcal10.5g10.5g838.3g0g
Sokeri 297g1206kcal0g296.8g0g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 931g3196kcal94.9g652g11.2g32.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g37g149kcal0g36.9g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)163g357kcal0.5g86.7g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g25197kcal214.2g2183.4g1699.6g70.6g
Valittu annoskoko2500g12599kcal107.1g1091.7g849.8g35.3g
Annoskoko puolitettuna1250g6299kcal53.6g545.9g424.9g17.7g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591