Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 741g832kcal156.5g0g22.2g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Jauheliha porsaan 12%370g785kcal66.7g0g44.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 278g770kcal5.6g8.3g77.8g0g
Tomaattimurska, 1 prk370g99kcal2.2g19.6g0.7g5.2g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä93g287kcal10.2g0.1g25.9g0g
Juusto, mozzarella 93g241kcal17.2g0g18.8g0g
Soijakastike 28g17kcal1.4g2.6g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper370g1296kcal44.4g262.9g5.2g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g28g178kcal0.3g0.8g19.7g0g
Rypsiöljy 19g164kcal0g0g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9399kcal611.8g599.4g466.8g14.2g
Valittu annoskoko2500g4699kcal305.9g299.7g233.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2350kcal153g149.9g116.7g3.6g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662