Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1314g277kcal15.8g44.7g2.6g27.6g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 351g798kcal66.6g0g59.6g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g88g10kcal0.7g1.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 131g364kcal2.6g3.9g36.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka131g108kcal4.5g25g1.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3142kcal182g155g201g59.4g
Valittu annoskoko2500g1571kcal91g77.5g100.5g29.7g
Annoskoko puolitettuna1250g786kcal45.5g38.8g50.3g14.9g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051