Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1719g2452kcal214.8g5.2g176.2g0g
Vesi469g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)234g891kcal68g0g68g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä78g563kcal0.8g0.8g62.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7810kcal567.2g12g613.4g0g
Valittu annoskoko2500g3905kcal283.6g6g306.7g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1953kcal141.8g3g153.4g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316134