Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g1429g571kcal7.1g171.4g2.9g0g
Kaurahiutale 114g428kcal16.6g65.1g8.3g11.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton86g617kcal0g0g68.6g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)371g1300kcal44.6g256.3g7.1g18.6g
Vehnäjauho puolikarkea 486g1667kcal49.5g340g5.8g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9165kcal235.6g1665.6g185.4g94g
Valittu annoskoko2500g4583kcal117.8g832.8g92.7g47g
Annoskoko puolitettuna1250g2291kcal58.9g416.4g46.4g23.5g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844