Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen185g1329kcal1.8g1.8g147.7g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1723g586kcal3.4g122.3g5.2g31g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g123g463kcal0.2g115.7g0g0g
Sokeri 209g849kcal0g209g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g99kcal0g24.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7754kcal43.8g1170.4g310g73.2g
Valittu annoskoko2500g3877kcal21.9g585.2g155g36.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1939kcal11g292.6g77.5g18.3g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748