Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1431g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g239g143kcal3.6g31g0.2g2.1g
Porkkana 191g62kcal1.2g10.6g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)382g115kcal3.8g15.3g1.5g0.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 191g423kcal33.4g0g32.4g0g
Basilika, tuore4.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1517kcal85.6g119.2g69.2g17.8g
Valittu annoskoko2500g759kcal42.8g59.6g34.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna1250g379kcal21.4g29.8g17.3g4.5g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954