Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1095g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 410g500kcal87.2g0g16.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g137g38kcal0.8g8.1g0.3g3.4g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g274g68kcal11.5g11.5g0.3g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)192g670kcal30.6g122.6g5g11.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g171g479kcal32.5g0.1g37.6g0g
Ranskankerma Valio205g575kcal5.1g7.2g57.5g0g
Voi 14g99kcal0.2g0.1g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4878kcal336.4g300g257.8g30g
Valittu annoskoko2500g2439kcal168.2g150g128.9g15g
Annoskoko puolitettuna1250g1219kcal84.1g75g64.5g7.5g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318597