Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g361g512kcal108.2g0g7.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g268g75kcal1.6g15.9g0.5g6.7g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g247g148kcal3.7g32.2g0.2g2.2g
Vesi928g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit31g40kcal0.9g0.6g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g106kcal3.2g21.6g0.4g1.1g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 6.2g44kcal0g0g5g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g258g232kcal7.7g9g18g1.8g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g103g124kcal3.4g4.9g10.3g0g
Vihreä papu 206g66kcal4g8.4g0.4g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2728kcal267g191.2g92.2g35.6g
Valittu annoskoko2500g1364kcal133.5g95.6g46.1g17.8g
Annoskoko puolitettuna1250g682kcal66.8g47.8g23.1g8.9g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939