Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1916g651kcal3.8g136g5.7g34.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)192g1379kcal1.5g1.5g153.3g0g
Sokeri 163g661kcal0g162.7g0g0g
Kaurahiutale 230g860kcal33.3g131g16.8g23g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7103kcal77.2g862.4g351.6g115g
Valittu annoskoko2500g3552kcal38.6g431.2g175.8g57.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1776kcal19.3g215.6g87.9g28.8g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408