Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 41g366kcal0g0g41.4g0g
Sipuli (kuorittu)153g41kcal2g7.4g0.3g2.6g
Tomaattimurska 1226g361kcal6.9g65g2.5g23.3g
Valkosipuli 31g33kcal2.4g5g0.2g0.6g
Pekoni, paistettu 261g1342kcal42.8g0g132.1g0g
Vesi766g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 6.1g16kcal0.9g1.3g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4317kcal110g157.4g353.4g58g
Valittu annoskoko2500g2159kcal55g78.7g176.7g29g
Annoskoko puolitettuna1250g1079kcal27.5g39.4g88.4g14.5g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708