Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g526g316kcal52.6g22.6g1.6g0g
Sokeri 894g3630kcal0g893.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 463g660kcal57.9g1.4g47.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 410g1408kcal41.8g287.2g4.9g14.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 76g280kcal14g8.3g16.4g23g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g101kcal0g25g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl105g947kcal0g0g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14685kcal332.6g2476g351.2g74.8g
Valittu annoskoko2500g7343kcal166.3g1238g175.6g37.4g
Annoskoko puolitettuna1250g3671kcal83.2g619g87.8g18.7g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920