Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)196g53kcal2.6g9.4g0.4g3.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.4kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 35g312kcal0g0g35.3g0g
Paprikajauhe 2.6g8.4kcal0.4g0.5g0.3g1g
Linssi, punainen, Go Green393g1276kcal94.2g192.3g3.9g47.1g
Vesi1635g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g37g44kcal0.9g2.2g3.3g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g157g94kcal2.4g20.4g0.2g1.4g
Tomaattipyree, Pirkka39g32kcal1.3g7.5g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3650kcal204.4g466.4g87.6g107.6g
Valittu annoskoko2500g1825kcal102.2g233.2g43.8g53.8g
Annoskoko puolitettuna1250g913kcal51.1g116.6g21.9g26.9g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442