Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g268g613kcal29.4g45.5g42.8g0g
Vesi1454g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g378g227kcal5.7g49.2g0.4g3.4g
Lanttu 105g30kcal1g4.8g0.3g1.9g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala32g90kcal6.4g1.6g6.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g154g43kcal0.9g9.2g0.3g3.9g
Valio voi22g157kcal0.2g0.2g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2367kcal89.4g229.4g135.8g21.4g
Valittu annoskoko2500g1183kcal44.7g114.7g67.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna1250g592kcal22.4g57.4g34g5.4g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484