Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Paprika, punainen95g24kcal0.9g4.4g0.4g1.9g
Kesäkurpitsa570g97kcal2.3g14.3g3.4g4g
Tomaatti 713g162kcal4g24.6g2.1g10g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g38g312kcal0g0g38g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g703g1899kcal105.5g35.2g147.7g7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g190g494kcal57g3.8g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6081kcal344.4g182.8g441g52.2g
Valittu annoskoko2500g3040kcal172.2g91.4g220.5g26.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1520kcal86.1g45.7g110.3g13.1g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799