Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g541g919kcal102.7g0g54.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu338g426kcal37.2g1g30.4g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g541g135kcal17.8g15.7g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)541g1892kcal69.2g376.8g10.3g17.3g
Vesi, vesijohtovesi 405g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 135g44kcal0.8g7.5g0.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6832kcal455.4g802g190.2g41.4g
Valittu annoskoko2500g3416kcal227.7g401g95.1g20.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1708kcal113.9g200.5g47.6g10.4g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908