Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1739g502kcal17.4g80g5.2g31.3g
Vehnälese 26g60kcal3.5g4g1.2g9.8g
Vesi348g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g174g591kcal3.5g5.2g60.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu209g263kcal23g0.6g18.8g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g4.3g17kcal0.1g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2865kcal95g188g172.2g82.2g
Valittu annoskoko2500g1433kcal47.5g94g86.1g41.1g
Annoskoko puolitettuna1250g716kcal23.8g47g43.1g20.6g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060