Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g651g391kcal9.8g84.6g0.7g5.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Bataatti, kuorittu 130g105kcal2g21.9g0.1g3.9g
Palsternakka 65g41kcal0.3g7.7g0.3g2.9g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas65g182kcal12.4g0g14.3g0g
Vesi1302g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 13g40kcal1.2g1.8g3.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu13g10kcal0.2g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1685kcal55g267.6g38.2g39.4g
Valittu annoskoko2500g843kcal27.5g133.8g19.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna1250g421kcal13.8g66.9g9.6g9.9g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097