Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi897g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g31g41kcal1.4g6.9g0.8g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g561g337kcal8.4g72.9g0.6g5g
Keittojuures, Pirkka224g56kcal2.2g10.1g0.7g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g337g310kcal63.9g0g3.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka79g64kcal2.7g14.9g0.8g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen140g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g202g133kcal30.3g0g1.4g0g
Ruohosipuli, tuore22g6.1kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1956kcal220.2g222.8g16.4g17.8g
Valittu annoskoko2500g978kcal110.1g111.4g8.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna1250g489kcal55.1g55.7g4.1g4.5g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514