Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)970g640kcal116.4g38.8g2.9g0g
Kananmuna kuoreton776g1109kcal93.1g0g77.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%349g873kcal48.9g38.4g19.6g171.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit349g1396kcal139.6g55.9g69.8g52.4g
Leivinjauhe 19g34kcal1g7.3g0g0.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g10g1kcal0.1g0g0g8.2g
Ruokasuola jodioitu 27g0.7kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8109kcal798.6g280.8g339.8g463.6g
Valittu annoskoko2500g4054kcal399.3g140.4g169.9g231.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2027kcal199.7g70.2g85g115.9g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188