Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 590g323kcal9.4g77.4g1g5g
Lihaliemikuutio Maggi31g87kcal2.8g2.2g7.1g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g326g659kcal47.3g3.3g47.3g0.3g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste345g86kcal3.1g16.6g1g10g
Vesi1208g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2310kcal125.2g199g112.8g30.6g
Valittu annoskoko2500g1155kcal62.6g99.5g56.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna1250g578kcal31.3g49.8g28.2g7.7g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257