Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)904g976kcal207.8g0g16.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 28g248kcal0g0g28.1g0g
Soijakastike 72g44kcal3.7g6.9g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g803g2892kcal96.4g586.3g12g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)402g743kcal88.4g8g40.2g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g201g843kcal4g5.8g90.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g60g15kcal0.3g5.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11535kcal801.4g1225.2g374.2g0.4g
Valittu annoskoko2500g5767kcal400.7g612.6g187.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2884kcal200.4g306.3g93.6g0.1g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560