Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet629g698kcal144.7g0g12.6g0g
Porkkana 461g151kcal2.9g25.7g0.9g11.8g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Maissi jyvät 346g497kcal9.7g88.6g8.3g12.8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)818g327kcal13.9g67.1g0.8g0g
Voi 32g228kcal0.4g0.1g25.6g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa42g42kcal4.6g1.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4022kcal360.2g387.8g101.6g55.2g
Valittu annoskoko2500g2011kcal180.1g193.9g50.8g27.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1005kcal90.1g97g25.4g13.8g
Arvot/100g100g80kcal7.2g7.8g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813