Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha420g698kcal79.9g0g42g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)841g210kcal8.4g46.2g0g11.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g126g35kcal0.8g7.5g0.3g3.2g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.4g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.1g2.7kcal0.2g0.2g0g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai5.3g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g6.3g11kcal1.1g1.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1991kcal184.2g124.2g85.2g33g
Valittu annoskoko2500g995kcal92.1g62.1g42.6g16.5g
Annoskoko puolitettuna1250g498kcal46.1g31.1g21.3g8.3g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139