BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)2039g3874kcal305.9g16.3g285.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka204g167kcal6.9g38.7g2g2g
Soijakastike 143g86kcal7.4g13.6g0.1g0g
Hunaja 82g269kcal0.4g65.9g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu33g34kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8862kcal646.4g279.6g575.6g5.4g
Valittu annoskoko2500g4431kcal323.2g139.8g287.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2216kcal161.6g69.9g143.9g1.4g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811