Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1043g313kcal48g20.9g3.1g16.7g
Herne 250g173kcal12.7g23.4g1g7.8g
Lime, kuorittu, annos 50g104g38kcal0.6g2.3g1.1g2.9g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g626g751kcal137.7g5.6g21.9g3.1g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 58g517kcal0g0g58.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3582kcal398g104.4g171g61g
Valittu annoskoko2500g1791kcal199g52.2g85.5g30.5g
Annoskoko puolitettuna1250g896kcal99.5g26.1g42.8g15.3g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041