Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g432kcal0.7g0.2g48.4g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g893g3036kcal17.9g26.8g312.5g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 893g345kcal29.5g25g13.4g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g357g50kcal6.8g1.4g1.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g298g833kcal56.5g0.1g65.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9392kcal222.8g107g883.2g0g
Valittu annoskoko2500g4696kcal111.4g53.5g441.6g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2348kcal55.7g26.8g220.8g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326918