Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g714g2286kcal157.1g414.3g7.1g85.7g
Sokeri 714g2899kcal0g713.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1071g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10370kcal314.2g2255.8g14.2g171.4g
Valittu annoskoko2500g5185kcal157.1g1127.9g7.1g85.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2593kcal78.6g564g3.6g42.9g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976