Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 871g966kcal188.5g0g22.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g49g44kcal1.5g1.7g3.4g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g174g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g174g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vesi609g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 609g430kcal1.9g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3099kcal392.6g48g53.4g16g
Valittu annoskoko2500g1550kcal196.3g24g26.7g8g
Annoskoko puolitettuna1250g775kcal98.2g12g13.4g4g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003