Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 683g262kcal6.8g47.1g1.4g17.1g
Kaali, valkokaali683g144kcal8.2g23.2g1.4g14.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g342g92kcal4.4g16.4g0.7g5.8g
Voi 44g322kcal0.5g0.2g36.1g0g
Kasvisliemikuutio 38g114kcal3.6g5.1g8.8g0.6g
Viinietikka 34g7.1kcal0g0.2g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g676g2164kcal77.8g0g128.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6212kcal202.6g184.4g353.8g75.6g
Valittu annoskoko2500g3106kcal101.3g92.2g176.9g37.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1553kcal50.7g46.1g88.5g18.9g
Arvot/100g100g124kcal4.1g3.7g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328310