Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 699g206kcal3.9g37g1.4g13.3g
Vesi839g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix252g226kcal2.5g52.8g1.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g63g13kcal0g4.1g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g49g191kcal0.1g47.5g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.8g8.5kcal0.3g0.6g0.3g1.2g
Basilika, kuivattu 2.8g7.1kcal0.4g0.6g0.1g1.1g
Paprikajauhe 17g54kcal2.5g3.1g2.2g6.3g
Paistijauheliha 10%559g951kcal111.8g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3311kcal243g291.4g122.4g43.8g
Valittu annoskoko2500g1655kcal121.5g145.7g61.2g21.9g
Annoskoko puolitettuna1250g828kcal60.8g72.9g30.6g11g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160