Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale926g1204kcal166.7g20.4g56.5g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras494g1580kcal68.1g286.4g15.8g40.5g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 262g682kcal70.8g0g44.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)772g463kcal7.7g34.7g30.9g4.6g
Sinappi 46g61kcal2g6.5g2.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7980kcal630.6g696g301.2g91.8g
Valittu annoskoko2500g3990kcal315.3g348g150.6g45.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1995kcal157.7g174g75.3g23g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789