Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2133g747kcal21.3g145.1g10.7g29.9g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g160g483kcal30.4g0.3g40g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g47g95kcal1.3g1.5g9.3g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow40g100kcal0.2g3g10g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3144kcal109.2g310g167g63.6g
Valittu annoskoko2500g1572kcal54.6g155g83.5g31.8g
Annoskoko puolitettuna1250g786kcal27.3g77.5g41.8g15.9g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094