Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1408g2749kcal263.1g0g190g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)422g760kcal80.2g0.4g46.5g0g
Kananmuna kuoreton 310g442kcal38.7g0.9g31.7g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g79g95kcal2g4.7g7.1g1.2g
Tomaattimurska 282g83kcal1.6g14.9g0.6g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8257kcal771.2g41.8g551.8g13g
Valittu annoskoko2500g4129kcal385.6g20.9g275.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2064kcal192.8g10.5g138g3.3g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164