Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 25g74kcal0g18.2g0g0g
Keräkaali, 100g1231g296kcal14.8g41.9g2.5g25.9g
Paistijauheliha 10%985g1674kcal197g0g98.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g46g41kcal1.4g1.6g3.2g0.3g
Paprika, punainen82g21kcal0.7g3.8g0.3g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Oliiviöljy 33g290kcal0g0g32.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4872kcal432.6g144.2g275.2g59g
Valittu annoskoko2500g2436kcal216.3g72.1g137.6g29.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1218kcal108.2g36.1g68.8g14.8g
Arvot/100g100g97kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436