Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g1773g5231kcal266g0g461g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g355g128kcal3.2g22g0.7g9.9g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g355g85kcal7.1g12.8g0.7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10887kcal552.6g69.6g924.8g19.8g
Valittu annoskoko2500g5443kcal276.3g34.8g462.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2722kcal138.2g17.4g231.2g5g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624