Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1328g1006kcal24.8g204.7g2.7g13.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g569g159kcal3.4g33.9g1.1g14.2g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g474g1110kcal53.6g2.4g104.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4644kcal169g498g216.8g59.4g
Valittu annoskoko2500g2322kcal84.5g249g108.4g29.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1161kcal42.3g124.5g54.2g14.9g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682