Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1130g271kcal13.6g38.4g2.3g23.7g
Vesi, vesijohtovesi 565g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 14g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 141g43kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g565g1017kcal107.3g0g67.8g0g
Siirappi 85g256kcal0.1g62.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3173kcal245.6g216g140.8g52.2g
Valittu annoskoko2500g1587kcal122.8g108g70.4g26.1g
Annoskoko puolitettuna1250g793kcal61.4g54g35.2g13.1g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052