Mungpapukeitto

Kuullota pienityt sipulit ja paprika öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot, kiehauta.

Lisää suurin osa esikeitetyistä mungpavuista ja mausteita oman maun mukaan (itse käytin sinapinsiemeniä, kahta kuivachiliä, paprikajauhetta, kurkumaa, cayenne- ja mustapippuria).

Anna kiehua hiljalleen n. 20 min, soseuta sauvasekoittimella.

Lisää loput pavut, pienityt tomaatit, kerma ja kuutioitu feta.

Kiehauta ja anna hautua vielä hetki.

Tästä PITÄISI tulla viitisen annosta, mutta oli niin hyvää, että riittää ehkä kolmeksi annokseksi...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 971g0kcal0g0g0g0g
Mungpapu keitetty (Ekolo), annos 100g777g692kcal54.4g108.8g3.1g39.6g
Paprika, punainen194g50kcal1.7g8.9g0.8g3.9g
Sipuli (kuorittu)146g39kcal1.9g7g0.3g2.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Auringonkukkaöljy 24g215kcal0g0g24.3g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g23g50kcal3.2g5g1.9g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)170g34kcal1g5.9g0.5g0g
Fetajuusto suolaliemessä (Eridanous), annos 200g83g225kcal13.6g0.6g19g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%97g155kcal2.6g2.6g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2952kcal159.2g282.4g129.2g92.6g
Valittu annoskoko2500g1476kcal79.6g141.2g64.6g46.3g
Annoskoko puolitettuna1250g738kcal39.8g70.6g32.3g23.2g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.6g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331097