Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi994g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 60g44kcal7.8g0.7g0.2g4.1g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)50g447kcal0g0g49.7g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1372g4664kcal192g877.9g42.5g75.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10311kcal399.6g1757.2g184.8g159g
Valittu annoskoko2500g5156kcal199.8g878.6g92.4g79.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2578kcal99.9g439.3g46.2g39.8g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108