Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)25g139kcal0.3g0.3g15.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai257g899kcal30.8g182.4g5.4g7.7g
Sokeri167g678kcal0g166.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu454g572kcal49.9g1.4g40.9g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus118g378kcal13g75.7g1.9g9.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1479g488kcal48.8g72.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6309kcal285.6g998.2g126.6g34.4g
Valittu annoskoko2500g3155kcal142.8g499.1g63.3g17.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1577kcal71.4g249.6g31.7g8.6g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230