Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g141g479kcal19.7g0g43.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g676g405kcal10.1g87.8g0.7g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Veripalttu (Tapola), annos 200g451g1032kcal49.5g76.6g72.1g0g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3890kcal160.2g340.8g233.2g17g
Valittu annoskoko2500g1945kcal80.1g170.4g116.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna1250g973kcal40.1g85.2g58.3g4.3g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337