Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1405g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta492g737kcal98.3g0g39.3g0.5g
Parsakaali brokkoli 253g89kcal11.7g4.9g0.8g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g126g35kcal0.8g7.5g0.3g3.2g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g176g61kcal4.7g8.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1872kcal232.2g46.2g82.8g21.6g
Valittu annoskoko2500g936kcal116.1g23.1g41.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna1250g468kcal58.1g11.6g20.7g5.4g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572