Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g1392g4873kcal188g913.4g40.4g83.5g
Voi 87g628kcal1g0.3g70.4g0g
Sipuli 170g52kcal2.1g8.2g0.3g2.9g
Valkosipuli 124g134kcal9.8g20.2g0.7g2.6g
Basilika, tuore16g6.2kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
castello blue, sinihomejuusto309g1330kcal43.3g1.5g130g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)93g79kcal0.9g3.2g6.5g0g
Saksanpähkinä 309g2105kcal45.5g10.2g201.8g49.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g18414kcal582.2g1915.6g900.4g277.6g
Valittu annoskoko2500g9207kcal291.1g957.8g450.2g138.8g
Annoskoko puolitettuna1250g4604kcal145.6g478.9g225.1g69.4g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278