Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)410g1437kcal65.7g262.7g10.7g24.6g
Paistijauheliha, snellman597g1015kcal71.6g0g59.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1045g476kcal31.3g50.1g15.7g0g
Kananmuna, keitetty 246g351kcal30.8g0.7g25.2g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 45g396kcal0g0g44.8g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g149g537kcal41.8g2.8g38.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8425kcal482.4g632.6g389.8g49.2g
Valittu annoskoko2500g4212kcal241.2g316.3g194.9g24.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2106kcal120.6g158.2g97.5g12.3g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334