Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1103g8052kcal11g11g882.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti257g466kcal6.9g30.9g36g0g
Valkosipuli 221g239kcal17.4g36g1.3g4.6g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g147g69kcal2.2g10.7g1.8g4.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro147g45kcal3.1g6.2g0.7g4.7g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g221g481kcal50.7g0.2g30.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g221g1434kcal66.2g0g88.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g184g211kcal1.5g11.5g18.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g21991kcal318g213g2120g39.2g
Valittu annoskoko2500g10996kcal159g106.5g1060g19.6g
Annoskoko puolitettuna1250g5498kcal79.5g53.3g530g9.8g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020